Remy Romanesc

joaca remi online
RemyRoyal este primul soft de remy romanesc care va va ofera posibilitatea de a juca remy pe internet cu jucatori din toate colturile lumii.

Pana acum multi jucatori buni de remy , care nu aveau cunostinte de limba engleza nu puteau sa joace remy. Acum lucrurile s-au schimbat. Lansarea acestui soft cu interfata in limba romana a insemnat foarte mult atat pentru ei cat si pentru romani. Inainte de aparitia acestuia existau si alte softuri de remi pe internet dar nici unul nu avea interfata in limba romana.

Puteti juca remy online atat pe bani reali cat si pe bani virtuali. Alegeti varianta care vi se potriveste cel mai bine.

La RemyRoyal intalnim o serie de turnee zilnice cu premii foarte mari , dar si freeroluri lunare. Un freerol este un turneu pentru care nu platesti intrarea dar daca reuesesti sa termini pe primele locuri vei primi o suma de bani. Acest lucru este o oportunitatate extraordinara deoarece aveti posibilitatea sa faceti bani din remi fara a baga bani din buzunarul dumneavostra.

Click aici pentru a juca remi online