Remy

joaca remi online
Poate v-ati intrebat ce este jocul de remy, cum a aparut si care e originea lui.

Sunt multi care isi pun aceste intrebari.

Prin intermediul acestui articol o sa incerc sa va raspund la intrebarile referitoarea la originea jocului de remy.

Exista cateva teorii cu privire aparitia acestui joc.

Teoria Conquian. Conform careia jocul de remy este un derivat al jocului numit conquian , introdus de comunitatile spaniole in timpul imigrarii in vest. S-ar parea ca acest joc este parintele tuturor jocurilor de remy.

Teoria chineza Sustinatorii acestei teorii spun ca originea jocului de remy este undeva in Asia. Acestia evoca motivul asemanarii jocului de remy cu ” Jocul chinezesc Mahjong “. Istoria jocului de Remy indică, de asemenea, că “Jocul chinezesc Mahjong ” urmează acelaşi mod de tragere si aruncare de carti , împreună cu alte jocuri chinezesti din secolul 18.

Teoria Poker Aceasta teorie sustine argumentul cum ca jocul de remy ar fi evoulat din jocul de poker. Se pot observa unele asemănări de bază în ambele jocuri; în ambele jocuri, cărtile sunt, de obicei, combinate în acelaşi mod şi mai mult ambele împărtăşesc aceleaşi concepte de realizare a perechilor si suitelor. Se spune de asemenea, că a fost practic dezvoltat de la un joc numit “Whiskey Poker”, care a fost transformat mai târziu în “Rom Poker” şi, treptat, în “Rum”, iar în cele din urmă, de “Rummy”.

Click aici pentru a juca remi online